PRIVÉ WONINGEN Slimmefolie is een fantastische toevoeging aan jouw eigen woonhuis.

Waar tegenwoordig allerlei vormen in beglazing mogelijk zijn is de markt voor raambekleding niet meegegroeid. Maar wacht. Een product als Slimmefolie kan heel erg goed ingezet worden om privacy te borgen bij jou thuis. Even geen zin in pottekijkers? Geen probleem, met één druk op de knop is het raam van transparant naar geblindeerd geschakeld en kan jij prima zonder het gevoel van bekeken te worden, TV kijken of dat boek lezen.
Slimmefolie laten installeren bij een nieuwbouw woning is perfect. We kunnen samen met jouw aannemer ervoor zorgen dat alle voorbereidingen meegenomen worden om de uiteindelijke afwerking zo goed mogelijk te doen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er elektra leidingen voorgemonteerd worden in de muur naar het kozijn en naar een wandschakelaar of naar de meterkast. Alles is in deze fase van het project nog mogelijk.
Voor bestaande woningen is het geen enkel probleem om jou te voorzien van Slimmefolie. We gaan samen met jou kijken hoe we de afwerking het beste tot zijn recht kunnen laten komen. Heb je nou kunstof of aluminium kozijnen zijn er meer mogelijkheden om de elektronen netjes weg te werken achter de glaslatten. Bij houten kozijnen is dat lastiger. Maar wel degelijk mogelijk en zullen we alle opties met jou doorspreken. Voor badkamers lijkt het onmogelijk maar dat is het wel degelijk met een goede voorbereiding. Ook schuifpuien is dit prima mogelijk om te integreren.

Video's privé Slimmefolie

Video's van onze Slimmefolie projecten en om je een idee te geven voor onze particuliere projecten

Introductie particulier

Introductie

Integratie thuis

Inzicht in het bestelproces?

Beste bezoeker, we willen je heel graag inzicht geven hoe je uiteindelijk bij een succesvolle afronding komt van een Slimmefolie installatie. Daarom hebben wij hieronder een visueel plaatje gemaakt hoe dit verloopt.
 • 1
  Selecteer de online berekentool
 • 2
  Vul de afmetingen in
 • 3
  Bevestig je aankoop
 • 4
  Start productie
 • 5
  Afspraak installatie

Enkele details

Hieronder staan een aantal details die interessant kunnen zijn. 

Kwaliteit

 • Hoogste transparantie die er bestaat, 89%
 • Hoogste kwaliteit beschikbaar in de industrie
 • Hoogste UV blokkering van 99%
 • Verlaging in de energiekosten door isolatie van de folie

Dienstverlening

 • Uitstekende technische ondersteuning
 • Binnen 7 - 14 dagen op maat geleverd
 • Inclusief 2 jaar garantie op de folie
 • Inclusief 1 jaar garantie op de installatie
 • Volledige maatwerkoplossingen

Specificaties

 • Uitstekende technische ondersteuning
 • Meerdere delen van privacyfolie kunnen worden geconfigureerd om gezamenlijk of onafhankelijk aan-en uitgezet te worden
 • Oplossingen voor uw specifieke verzoeken mogelijk op de hoogst mogelijke kwaliteit leverbaar

Afmetingen

 • Maximale afmetingen zijn 180CM breed (1800 mm) x 1000CM in de lengte

Onze Slimmefolie kleuren

 • Wit
 • Grijs
 • Zwart
 • Blauw
 • Geel
 • Rood
 • Groen

Twee verschillende typen folie

 • Zelfklevende Slimmefolie
 • Niet klevende Slimmefolie

Klanten die jou al voorgingen

Onze klanten en hun meningen zijn belangrijk voor elke onderneming. Dus ook die van ons. Hieronder vind je een overzicht van verschillende opdrachtgevers. Ben je geinteresseerd in de projecten die wij hier gedaan hebben? Daarom hebben we een linkje op het logo van de klanten geplaatst zodat je direct kan doorklikken.
Audemars Piquet
Coolblue
RTL4
ING
CITC
COIN
OI
Port-IT
Publistrada
Royalprint
Simac
Sweco
TVB Theater
Van Berlo
Van der Valk Hotels
Windows4U
Zwaluw Bouw

Projecten

We zijn supertrots op onze opgeleverde projecten. Daarom hebben wij ook een online portfolio opgesteld waarbij wij projecten in kaart brengen en waarbij me meer over de context van het project vertellen. Niet alleen de successen maar ook de uitdagingen of dompers. 

Sweco - Kleine vergaderzaaltjes

Sweco - Kleine vergaderzaaltjes

Wij hebben in opdracht van Sweco vier kleinere vergaderzalen voorzien van een 1 meter hoge Slimmefolie. Daarbij is het voor de medewerkers heel eenvoudig om de ruimte te blinderen en niet afgeleid te worden door voorbij lopende collega's. Daarnaast kan men zaken bespreken die op de monitoren die niet voor iedereen inzichtelijk mogen zijn.

Sweco - boardroom

Sweco - boardroom

Deze board room hebben wij voorzien van een strook witte Slimmefolie. Waarbij de gebruikers van de ruimte wel degelijk gezien worden maar dat er geen zicht op de monitor is.

Sweco - bedrijfsarts ruimte

Sweco - bedrijfsarts ruimte

Deze open ruimte bij Sweco hebben wij voorzien van een volledige bedekking van Slimmefolie. Zowel de deur als de volglas panelen. Als de bedrijfsarts er niet is kan de ruimte gebruikt worden door collega's voor overleg. Wanneer de bedrijfsarts gebruik maakt van de ruimte, dan is het simpelweg te blinderen met een klik op de knop. Optimaal gebruik makend van de beschikbare vierkante meters aan bedrijfsruimte.

Sweco - Autocolor folie

Sweco - Autocolor folie

Bij de HR ruimte van Sweco hebben wij een 77M2 triple glas voorzien van onze zeer innovatieve Autocolor folie. Deze zon- en warmte werende folie is aangebracht aan de binnenzijde van het glas. Gezien de top cooling van Sweco in dit gedeelte van de locatie, wilde Sweco ervoor zorgen dat de HR medewerkers in een prettige manier konden werken. Door de installatie van Autocolor folie is de temperatuur 8 graden gedaald.

Simac - Security Operations Center

Simac - Security Operations Center

Bij Simac hebben wij in opdracht van AtmR de nieuwe SOC (Security Operations Center) voorzien van een horizontale baan van witte Slimmefolie. Hierbij is het voor de medewerkers mogelijk om de ramen te blinderen wanneer men met confidentiële informatie bezig is op de monitoren. Maar ook wanneer er nieuwe klanten of relaties langskomen ze toch de ruimte zelf kunnen bekijken, zonder dat ze naar binnen hoeven te gaan. Wat een verplichting is in deze ruimte om geautoriseerd te zijn. Ook zijn alle afdekplinten voorzien van een RAL kleur die bij het interieur hoort.

Rijkswaterstaat - Stellendam Operations Center

Rijkswaterstaat - Stellendam Operations Center

In opdracht van WEMA hebben wij Rijkswaterstaat voorzien van een volledig volglazen wand waarin Slimmefolie volledig geïntegreerd is. Er is nu geen enkele stroomkabel te zien. Hoe wij dat gedaan hebben? Zie de foto's. Ze spreken voor zich.

Port-IT

Port-IT

Bij Port-IT hebben wij alle glazen wanden op de eerste verdieping voorzien van Slimmefolie. Mooie glazen wanden met RAL9005 kozijnen. Wij hebben hier ons kleinmateriaal op afgestemd zodat daarmee volledige overeenstemming is binnen het interieurontwerp.

Easyflex

Easyflex

In dit nieuwbouw project hebben wij in opdracht van Zwaluwbouw Slimmefolie aangebracht in de opleidingsruimte van Easyflex.

Coolblue

Coolblue

We hebben als Slimmefolie een installatie mogen uitvoeren voor Coolblue, hoe gaaf is dat. Hier een 1 minuut video hoe we dit hebben gedaan.

Wil je meer informatie ontvangen?

Ontvang informatie over Slimmefolie in jouw mailbox? Schrijf je hier in